Offroad Spanje

Hou je ook zo van Motorrijden en wil je ook van de verharde weg af? Dan biedt Offroad Spanje voor jou echt de mooiste routes in het achterland van de Costa Braval. Offroad Spanje is ontsprongen uit een passie voor avontuur en motorsport. Bijna nergens in Europa zijn de paden en routes zo mooi als in deze regio van Catalonië.

Het gebied is ruim, er worden routes gereden van ongeveer 120-135 kilometer per dag en er gaan ervaren gidsen mee, die voor iedere rijder uitdaging bieden. Meestal splitsen we op in 2 of 3 groepen van ongeveer 6 rijders. Snel, medium en wat rustiger aan...

Onder leiding van de gidsen van Dakar-legende Ronnie Renders gaan we de bergen in, rijden prachtige paden en bosweggetjes. Soms wat makkerlijk, soms wat lastiger. Maar altijd fun!

Lunchen doen we in kleine bergrestaurantjes en na afloop staat het biertje of frisje voor je klaar in de bar van Hotel Barcarola!

Huren of meenemen, het kan allebei!

Via ons kun je diverse offroad motoren huren. KTM450's, Yamaha250's, een flinke range is beschikbaar. Je kunt natuurlijk ook met je eigen motor komen rijden. Afhankelijk van de groep kunnen wij hiervoor het transport verzorgen!

Het hotel biedt de mogelijkheid om de motoren veilig in de parkeerkelder te stallen en naast het hotel is een tankstation met afspuitplaats.

Offroad Spanje is echt een MUST DO voor elke motorrijder die van avontuur houdt!

Je kunt op verschillende manieren komen genieten van de Offroad Spanje Arrangementen, hieronder staan alle aspecten weergegeven de prijzen zijn indicatief en dienen voor een specifieke boeking te worden opgevraagd:

Voor de hospitality en gids arrangementen, klik hier.

Buiten dit arrangement om, kunnen we nog voor motorhuur en/of transport zorgen. Hieronder de richtprijzen, maar vraag ons naar de details.

Motorhuur: € 85,00 per dag / € 245,00 voor 3 dagen

Motortransport: € 1.895,00 voor maximaal 8 Enduro motoren

https://vimeo.com/507111843

Het terrein

Het offroadterrein is geschikt voor beginnende rijders tot wedstrijdrijders. Er zijn brede en smalle bergpassen, uitdagende rotsklimpaden en 'geitenpaden' tussen de bomen. Er zijn verschillende uitdagende motorcrossbanen, waar ook de KNMV traint. met haar jeugd en wedstrijdrijders. Vele bekende motorrijders, waaronder Jeffrey Herlings zijn al jaren trouwe gasten van Hotel Barcarola vanwege de ongekende mogelijkheden!

Gidsen met historie en ervaring die alle kleine paadjes weten

Het team van gidsen bestaat uit wedstrijdrijders met veel kennis van de omgeving. Ronny Renders, organisator van enduroritten in het Spaanse Catalunya, begon zijn motorcrossloopbaan in 1960 met de beroemde BSA Gold Star.

Tegenwoordig nog altijd actief met de BSA Victor 500 cc in de Classic Wedstrijden onder andere in de Old Timer Classic Motorcross der Naties.

Ronnie geniet een gevulde loopbaan: Motorcross, Trial, Wegrace, Speedway, Zijspancross,15 deelnames aan Paris-Dakar Rally, deelnemer aan de Pharao Rally, de Himalaya Rally en de Baja 1000 in Mexico.

De snelheid is er ondertussen wel wat af, maar toch gidst hij nog regelmatig voor de beginnende endurorijders in de Spaanse bergen en natuurlijk voor de groepen rijders die speciaal om hem vragen. Maar Ronnie gidst motorrijders niet alleen door de prachtige ruige paden van het Spaanse landschap. Hij heeft een ploeg van zeer ervaren gidsen voor zich werken, ieder met een grote passie voor enduro, freestyle en offroad motorrijden! Aan elke groep wordt een gids toegevoegd die de rijders nét weer een stapje verder kunnen laten komen dan dat ze verwacht hadden.