Golf

In de glooiende omgeving van Hotel Barcarola is het prachtig golfen, voor iedere handicap! Van de sportieve hobby-golfer tot de Nederlandse professionals, allemaal weten ze ons hotel te vinden als uitvalsbasis voor een paar heerlijke ronden golfen in de prachtige omgeving.

Met alle banen, waaronder ook de meest prestigieuze en wedstrijdbanen is er een samenwerking. De banen liggen binnen 30 kilometer en geven je een unieke ervaring van natuur en golfplezier.

Van der Valk heeft een unieke samenwerking met een jong talent! Joep van Arnhem is zijn naam.

Joep is een in 2022 geslaagd voor zijn Havo-diploma, 17 jaar en heeft een droom. Hij wil pro worden! Joep heeft momenteel handicap 0 en is van plan dit te verbeteren tot -2 in 2 jaar. Ook met Joep is het mogelijk te golfen op de prachtige banen van de Costa Brava.

Volg Joep op instagram: Joepvarnhem of op www.joepvanarnhem.nl

Je kunt kiezen uit de onderstaande golfbanen:

  • Golf d'Aro - De "Huis-golfbaan" van Hotel Barcarola, voor specifieke arrangementen voor deze golfbaan, klik hier

Ook met andere golfbanen in de regio hebben we goede contacten en kunnen we greenfee's en tee-off-timing voor u realiseren:

Golf d'Aro

Dit mooie golf resort is 20 minuten verwijderd van het Hotel Barcarola en bevindt zich in een prachtige omgeving. De hoge diversiteit in de holes maakt het golfparcours prachtig. Doordat de greens groot en snel zijn, biedt deze baan ook voor startende golfers unieke mogelijkheden.
Voor de echte golfers liggen er ook een paar uitdagende holes. De uitdaging zit in hun design en het terrein. De lastige holes zijn 6, 14 en 15. De tee van hole 15 is gelegen op de top, vanaf hier hebt u een spectaculair uitzicht over het resort en ziet u de zee.

Kijk voor meer informatie op: http://www.golfdaro.com/

Club de Golf Costa Brava

Dit golfresort is al 50 jaar rijk aan verschillende tradities. Het resort heeft 27 holes, verdeeld over 2 verschillende routes. De rode route en de groene route. Allebei de routes hebben 18 holes en geven de diversiteit van het golfresort weer.