De perfecte omgeving voor fantastisch fietsen

Catalonië, de perfecte fietsregio

Vele kilometers strak asfalt liggen er tussen de heuvels en bergen van Catalonië voor de wielrenners klaar. Schitterende routes met diverse hoogtemeters zijn er te fietsen, vele kilometers zijn er te maken.

Het Van der Valk Hotel in Spanje, Hotel Barcarola, creëert een perfecte uitvalsbasis voor diverse trainingsstages voor het wielrennen. Met een overdekte en beveiligde parkeergarage, zwembad, fitness en massageruimte zijn belangrijke randvoorwaarden ingevuld voor een effectief en geslaagd trainingskamp. Natuurlijk met goed verzorgd ontbijt, lunch en diner en fijne kamers om weer heerlijke het lichaam te laten rusten.

Meer over de wielrenmogelijkheden

Mountainbiken in the lower Pyrenean mountain range

Hotel Barcarola ligt aan de uitlopers van de Pyreneën met een prachtig heuvellandschap als achterland. Vele gravelpaden en bospaden met diverse moeilijkheidsgraden bieden ongekende mogelijkheden om heerlijk te gaan mountainbiken.

Alleen, met een groepje of zelfs met een gids, het kan allemaal. Hotel Barcarola vormt een perfecte uitvalsbasis met een beveiligde garage, een afspuitplek op loopafstand en natuurlijk een heerlijke hotelverzorgen om weer lekker uit te rusten na een inspannende tocht!

Lees meer over mountainbiken