Sport, training en vitaliteit. Optimale mogelijkheden in Hotel Barcarola!

Wil je met je team, bedrijf of als individu op een bijzondere plek overnachten, waar je kunt genieten van natuur, sport, culiniare verwennerij en de welbekende Van der Valk-gastvrijheid?

Het Van der Valk Hotel Barcarola, gelegen nabij Girona aan de Costa Brava in het noorden van Spanje, is 12 maanden per jaar geopend en beschikbaar voor individuele atleten maar in het bijzonder voor groepen die graag een sporttrainingskamp willen of voor zakelijke incentives/events met een sportief tintje!

Afgelopen oktober bezocht een groep Incentive Professionals op onze uitnodiging de Costa Brava

Een heerlijke verrassingstocht voor deze 15 doorgewinterde reisorganistoren was het gevolg. Een impressie van hun ervaringen is te vinden op https://www.valkevents.com/barcarola-fam-trip-report/ en een hierover verschenen artikel op High Profile is hier te lezen: https://www.events.nl/nieuws/business-meets-pleasure-aan-de-costa-brava

Fietsen - Mountainbiken - Enduro rijden - Motorrijden - Golfen - Voetbal - Lopen - Hardlopen

Het Van der Valk Hotel Barcarola is de ideale uitvalsbasis om aan uw trainingsprogramma te werken. Voetballers, wielrenners, offroad enduro-rijders, mountainbikers, hardlopers, golfers, iedereen kan zich volop uitleven en desgewenst in een adembenemende omgeving het zweet werken met zijn eigen sporten.

Jullie gaan lekker sporten, wij zorgen voor de rest!

Het hotel biedt geweldige hotelkamers, ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten, speciaal afgestemd op sporters die moeten presteren. Wij houden rekening met specifieke dieetwensen en het is zelfs mogelijk om het gehele hotel exclusief voor uw trainingsgroep af te huren! Onze crew is 24/7 bereikbaar. Hotel Barcarola 'ademt' vitaliteit!

Direct meer weten? Bel ons gerust op +34 97 232 6932, er is altijd een Nederlands sprekende servicemedewerker aanwezig!

Klik hier voor alle specifike informatie over Hotel Barcarola

Hotel Barcarola kent een perfecte ligging

Hotel Barcarola ligt net ten zuiden van de Frans-Spaanse grens, heerlijk aan de Middelandse zee-kust.

Met de Pyreneën in haar achtertuin en Barcelona op een klein uurtje rijden, biedt de ligging van het hotel uitstekende mogelijkheden voor zowel sportieve als culturele uitstapjes in vele vormen!