Hardlopen

Hardlopen in de natuur is natuurlijk veel leuker dan hardlopen in een stedelijke omgeving. Alleen al de rust en ruimte van de mooie natuur om je heen maakt het hardlopen een ervaring van pure vrijheid. De Costa Brava leent zich bij uitstek voor sportieve recreatie en vanwege de ideale bodem is het geweldig om er te gaan hardlopen.

Daarnaast weet elke hardloper waarschijnlijk wel hoe storend het is als je voor een rood verkeerslicht komt te staan; je zit er net lekker helemaal in en als je stopt moet je weer op gang komen. Als je gaat hardlopen in de vrije natuur zal dit uiteraard niet gebeuren! Je kunt lekker doorgaan en pas stilstaan wanneer jij vindt dat het daar het juiste moment voor is. Door de afwezigheid van het verkeer, adem je tijdens het hardlopen langs de kust bovendien nauwelijks schadelijke uitlaatstoffen in en ben je meestal ook omringd door absolute stilte.

Vanuit het hotel kan je direct het strand op. Links en rechts de baai uit, zijn er prachtige paden (met trappen) waar een geoefende loper zijn hart kan ophalen. Parcoursjes van 6 - 8 kilometer zijn mooi langs de zee te lopen, voor langere parcoursen gaat u de bergen in.

Kom en geniet...